Pagina's

dinsdag 29 juni 2010

Haaientanden

LEEUWARDEN - Deze week nog twee evenementen. De Rond de Linde Loop en de Ardennes Megatrail. Bij de eerste speel ik toeschouwer. Lekker langs de kant zitten, ontspannen en al dat loopvolk aanmoedigen. Beetje foto's knallen en meer ook niet. Drie dagen later zelf aan de bak in de Ardennen.

zaterdag 26 juni 2010

Hardloop forens

Havelte - Na een zware zondag tijdens de Veluwezoomtrail stond er ook weer een lange duurloop op het programma. Een bijzondere duurloop nl. van Havelte naar Leeuwarden. Van mijn werk naar huis. Een duurloop ter voorbereiding voor de Ardennes Mega Trail die gepland was op vrijdag, maar een dag eerder gelopen is.


maandag 21 juni 2010

Je krijgt hem niet cadeau...


Zondag 20 juni 2010 vond dus de eerste editie van de Veluwezoom Trail plaats. Een trail door een mooi stukje Nederland inclusief(!) hoogtelijnen. Jawel, ook óns klein en plat kikkerlandje kent relief. Met ruim 500 m klimmen en 500 m afdalen (volgens mijn Garmin) krijg je hem niet cadeau.


woensdag 16 juni 2010

The week after

De week na de Marathon van Leeuwarden is er weinig gelopen. Alleen op de maandag even op de mountainbike crossen door de bossen en heide van Havelte. (jaja, weer in de baas z'n tijd =D). Tevens had ik die week een oefening, dus (uit)lopen zat er helaas niet in. Afgelopen zondag met Pieter gelopen in Appelscha ter voorbereiding op de ruim 50 km lange Veluwezoomtrail.

zondag 6 juni 2010

Marathon van Leeuwarden

Na een druk weekend vol met verjaardagen moest er ook nog gelopen worden op 6 juni. De Marathon van Leeuwarden. Het beloofde een (te) warme dag te worden. Ik verwachtte een moeilijke en pittige dag. Maar ik had geen tijd in gedachte, dus hoefde ik me niet echt druk te maken om een snelle tijd te gaan lopen.

dinsdag 1 juni 2010

De laatste keer

Vorig jaar liep ik mijn debuut hier. Mijn eerste marathon! Ruim 16 weken leefde ik helemaal toe naar dit evenement. De twee jaren ervoor liep ik de halve marathonafstanden. Twee keer verschrikkelijk warm. Vorig jaar tijdens mijn debuut was het ook al zo warm. Aankomend weekend is de voorspelling op zondag rond de 23ºC.
Een prachtige zomerdag om lekker erop uit te gaan, terrasje pakken of iets anders leuks. Iets minder voor de mensen die een halve of een hele marathon gaan lopen.