Pagina's

zaterdag 19 februari 2011

Onderweg

LEEUWARDEN - Op de zondagen ben ik vaak al voor zes uur en een enkele keer voor vijf uur 's ochtends de deur al uit voor een lange duurloop. Het is dan nog donker. Ik zie vanzelf de zon opkomen, als het tenminste niet bewolkt is. Af en toe zie ik een verdwaalde tiener naar huis toe fietsen die net uit de kroeg komt. Verder is het stil op straat. Hier kan ik van genieten.

zondag 13 februari 2011

Voor mezelf

LEEUWARDEN - Als je maar genoeg loopt, dan krijg je vanzelf wel filosofische neigingen. Vandaag had ik tijdens mijn duurloop van 5 uur weer zo'n ingeving. Het is iets van mezelf. Het boeit mij niet hoe anderen er over denken. Het is hoe ik erover denk.

vrijdag 4 februari 2011

Hoe de wind staat


LEEUWARDEN - Voor de 4e keer ga ik dit jaar van start in Apeldoorn. Twee keer van start tijdens de Helicon Asselronde. En nu voor de tweede keer de Achmea Marathon. Vorig jaar hebben we ook nog een gedeelte van de route gelopen tijdens de BMUT. Of ik wat met Apeldoorn heb? Niet echt... Maar het is elk jaar wel weer een gezellige bende.

woensdag 2 februari 2011

Rennen... ja, achter de feiten aan...

LEEUWARDEN - En als je niet oplet ben je zomaar een maand verder. Alsof je het nieuwe jaar ingaat in de vijfde versnelling. Nog ff en we kunnen weer de markt op om een kerstboom uit te zoeken. Als je het zoooo druk hebt met werken raak je in paniek of er nog wel genoeg tijd is om te trainen. Elk moment pak je om te trainen. 's ochtends, 's middags, 's avonds, twee keer per dag en zelfs heel vroeg in de ochtend.