Pagina's

vrijdag 20 mei 2011

Knie

LEEUWARDEN - Medio maart begon er iets op te spelen in mijn linkerknieholte. Ik kon niet echt beschrijven wat het was. Het voelde niet aan als spierpijn. En als er aan je gevraagd wordt hoe het gaat, antwoord je meestal; 'Ja, hoor! Het gaat prima!' We zullen nooit snel roepen dat het wat minder gaat. Zo denkt een loper niet.

dinsdag 17 mei 2011

Leiden

LEIDEN - Tsja wat moet ik vertellen over Leiden. Mooie stad. Dat sowieso. Weleens een paar keer geweest maar dat was het ook. Ergens in december '10 stond er op Twitter een actie waarin je een in een paar dagen tijd gratis kon inschrijven voor de Leiden Marathon. Nou als het gratis is dan moeten wij Nederlanders er snel bij zijn.

zondag 8 mei 2011

Decor


LEEUWARDEN - De sleutel van de voordeur ligt nog bij de buren, omdat ze vaak onze kat eten geven als wij niet thuis zijn. Als ik ga lopen ga ik altijd via de voordeur en neem ik alleen die losse sleutel mee, maar vandaag niet. Dan ga ik maar via de achterdeur eruit en verstop ik die bos sleutels wel ergens in de tuin. Dan hoeven de overburen ook niet meer te zien dat ik (weer) moet gaan lopen. Einde van de straat sla ik rechtsaf en merk al snel dat de automatische piloot in werking treedt. Cruise control, comfort zone, geef het maar een naam. Het gaat vanzelf.