Pagina's

vrijdag 2 september 2011

Winschoten

LEEUWARDEN - Het zal wel een drukke, maar gezellige bende zijn 10 september in Winschoten. Vier kampioenschappen (NK, EK, WK, WKMasters) 100km, de 50 km, de 10x10km estafetteloop en nog een tweetal kidsruns. Uiteraard weer een ontmoeting met vele bekenden.

De afgelopen weken waren weer intensieve trainingsweken. Vele km's werden weggestampt op niet alleen het asfalt van Leeuwarden, maar ook op de paden en wegen van Diever, Oosterhout (nb), Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Brussel, Almelo, Borne en Zenderen tijdens onze vakantie. Ik heb het schema van vorig jaar gebruikt. Na Winschoten sla ik een ander weg in. Dan is het einde freewheelen en ik-doe-het-zelf-wel. Na Winschoten ga ik ECHTE begeleiding en training ontvangen van een ECHTE pro. De weg naar Sparta is lang en dan kan je het maar beter zo goed mogelijk doen. Eigenlijk riep ik dit vorig jaar ook al hardop, maar op een of ander manier is mijn zoektocht naar een geschikte trainer verwaterd. Gelukkig gaf mijn buddy Léonie net ff dat zetje dat ik nodig had.

In Winschoten heb ik een doel. En dat doel is een stapje dichterbij mijn planning richting Sparta. Hopelijk mag ik na die dag samen met Richard en Léonie een stukje over het strand lopen tijdens de JKM. Op zo'n dag moet alles meezitten, want 100 km blijft lang. Zo'n dag als in Diever een paar weken terug. Een dag dat je plots een pr loopt op de marathon. Ik hoop dat dat gevoel ook aanwezig is op 10 september.

Aankomend weekend staat er nog iets snels op het programma. Daarna zitten de trainingen er op voor Winschoten. Volgende week relatieve rust en dan mag het van mij ook wel gebeuren. Het heeft al lang genoeg geduurd.


6 opmerkingen:

  1. Goed bezig. Succes volgende week. Heppie dezelfde trainert as Leonie?
    Gr alex.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Structuur, regelmaat en beleid zal je geen windeieren leggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed om een een 'ECHTE pro' in te schakelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sucses alvast en ga je natuurlijk zien.
    En op het strand lopen kan altijd!, is het niet tijdens de JKM, dan wel op 24 Januari in de nacht ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het wordt een mooie dag Zaterdag.Lopen en genieten zal het worden.Ga je zien!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Succes in Winschoten, maak er een mooie en geslaagde dag van.
    En goed om een pro in te schakelen; de weg naar Sparta is lang, nog ruim een jaar en volgens mij is die daarginds ook vrij lang......

    BeantwoordenVerwijderen