Pagina's

donderdag 25 maart 2010

Nieuwsflits BMUT2010


Enthousiaste start ultraloop
woensdag 24 maart 2010 14:57
IJSSELMUIDEN - Twaalf atleten zijn woensdagmorgen in IJsselmuiden van start gegaan in de Be More Ultra-Tour. Met deze vijfdaagse ultrasponsorloopo van 250 kilometer wil initiatiefneemster LĂ©onie van den Haak geld inzamelen voor het project Mother of Peace van Be More.

IJsselmuidenaar Kees van de Wetering fungeerde als gastheer. Hij zette een route van 50 kilometer uit en bood aan deelnemende ultralopers. Zijn huis aan de Kreeft fungeerde woensdagmorgen als startplek van de eerste etappe.


In de dag daarvoor haalden vier ultralopers met een ludieke actie 600 euro op voor het goede doel. Als tegenprestatie liepen ze de eerste etappe in een roze rokje. Vijftien deelnemers, waaronder Van de Wetering, schreven zich in voor de eerste etappe. Twaalf daarvan gingen vol enthousiasme van start in IJsselmuiden. Drie anderen kozen een ander startpunt. Zes lopers zullen alle 250 kilometer gaan lopen.


Alle deelnemers betalen per gelopen kilometer. Met het geld gaat de organisatie Be More in Zuid-Afrika kinderen in nood opvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten